La biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat recomana «Els llops ja no viuen als boscos»! A més a més: top 10 llibres més venuts de Pagès Editors

20170417-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Recomanacio_Associacio_Mestres_Rosa_Sensat-Biblioteca_seleccio-Top_10_mes_venuts_setmana-Teresa_Saborit

 

Tinc una gran notícia! La biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat ha seleccionat «Els llops ja no viuen als boscos» com un dels millors llibres d’aquesta primavera i l’ha inclòs en «El Garbell», la seva revista de recomanacions bibliogràfiques!

Tal i com consta en la presentació de la seva web: «”El Garbell” respon a la necessitat de donar pistes als mestres bibliotecaris perquè puguin trobar fàcilment les novetats editorials que ens han agradat més, tant pel seu interès, com per la seva qualitat i que trobem força necessàries per formar part de la biblioteca escolar i personal i per fer lectors. És una selecció que també des de l’escola se’n pot fer difusió per fer recomanacions en moments puntuals: Sant Jordi, Estiu i Nadal però que inclou les novetats de tot l’any. “El Garbell” es publicarà tres vegades durant el curs: per Nadal, per Sant Jordi i al juny, coincidint amb el final del curs escolar.»

Trobareu la presentació d’«Els llops ja no viuen als boscos» a «El Garbell» número 10, publicat aquesta primavera, seguint el següent enllaç: http://www2.rosasensat.org/files/el_garbell_10_def.pdf

20170417-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Top_10_mes_venuts_setmana-Recomanacio_Associacio_Mestres_Rosa_Sensat-Biblioteca_seleccio-Teresa_Saborit

A més a més, «Els llops ja no viuen als boscos» s’ha situat un cop més entre els 10 llibres més venuts de la setmana de Pagès Editors. Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.