Catalunya vs Nova York

Ho admeto. Faré una confessió vergonyosa: soc un zero a l’esquerra en geografia. Osonenca de soca-rel, encara a vegades em confonc a l’hora de dir si tal dia «baixaré» o «pujaré» a Barcelona.

D’acord, ho sé: hi ha una qüestió d’altitud innegable. Barcelona és costa i la Plana de Vic està a més de 400 metres sobre el nivell del mar, però… És que a vegades hi ha coses que es fan molt costa amunt, per molt que sembli qui puguis baixar-hi rodolant! (hehe)

D’acord: és un «error geogràfic» poc «geogràfic» (hihi).

Però saps de què sí em vaig adonar, un dia? Que coneixia millor els carrers de Nova York que els del lloc a on visc. Que sabia més coses de l’Empire State que del pont de Besalú. Que sabia exactament a on era el Mont Fuji, però no hauria sabut ubicar a on era el Matagalls. Que gairebé ningú de fora de Vic havia sentit a parlar de la Casa Comella!

Casus_Belli-Teresa_Saborit-Casa_Comella-Vic_Osona
I no és perquè jo sigui osonenca, però només per les increïbles al·legories de les quatre estacions que hi ha pintades a la façana, el lloc es mereixeria ser parada obligatòria de tots els tours turístics del planeta: riu-te’n tu de la Sagrada Família!

Si tu també t’has trobat amb una situació similar, és que necessites llegir més novel·les que passin aquí!

Apaga Netflix i endinsa’t en la lectura de «Casus Belli»!

Passeja per Vic i Barcelona seguint les aventures d’una escriptora i d’una petita editora en peu de guerra: dues dones decidides a fer el què faci falta per plantar cara als grans gegants que controlen amb mà de ferro el sector editorial català. Aconseguiran recuperar allò que els pertany?

Llegeix la novel·la i descobreix-ho!

«L’autora em fa passejar per dues de les ciutats que més estimo: Barcelona, la ciutat que em va veure néixer i créixer, i Vic, capital de la comarca que em va acollir ja fa vint anys. Em porta a escenaris que conec molt bé i que poc em costa reconèixer en les seves descripcions.» Núria Martínez (Comissària Festival «Taradell Negre»)

«Una lectura lleugera i entretinguda que barreja una part d’intriga amb un retrat del món editorial vist des de dins. Aquesta és la part més interessant, ja que tot i ser ficció es nota el coneixement que l’autora té del sector. Alguna de les situacions que hi narra serien fàcilment extrapolables a la realitat.» Aure Farran (Ràdio Estel – «Olor de Tinta»)

«Casus Belli», novel·la guanyadora del XLII Premi Armand Quintana: la lectura perfecta per visitar els carrers de la ciutat comtal i de la capital osonenca i descobrir què s’amaga entre les bambolines del sector editorial català (100% «ficció», hehe). Compra-la avui i aprofita l’oportunitat de rebre un exemplar únic: amb dedicatòria personalitzada per a qui tu vulguis. Fes el primer pas per conèixer Catalunya tan bé com ja coneixes Nova York!

Casus_Belli-Teresa_Saborit-Coberta-La_Llibreta_Vermella