Reportera per Sant Jordi… A Barcelona

20150412-Tere_SM-Reportera_Sant_Jordi_Barcelona

 

Ja sabeu com sóc. No em podeu deixar sola.

No em podeu deixar sola, amb la meva novel·la, a onze dies de Sant Jordi. Amb tantes paraules per reescriure, la meva neurona lletraferida es comença a omplir de lletres i de sospirs i de llibres i de roses i… I al final passa el què passa: se li acudeix alguna idea de bombera que m’acaba portant pel pedregar (hehe).

Sant Jordi.

La meva neurona sap que sóc una enamorada del dia dels llibres i de les roses, que m’agrada fer fotos, que aquest Sant Jordi estaré a Barcelona… I què se li ha acudit amb tota aquesta informació? Que podria agafar la càmera i fer de reportera per un dia 😉

Fer fotos per immortalitzar que, per un dia, els carrers s’omplen de llibres, que per un dia les ànimes lletraferides podem sortir de les nostres biblioteques i camuflar-nos entre els vianants sense cridar l’atenció, que per un dia és normal sentir a parlar de llibres i d’autors i d’històries i de versos.

Fer fotos, captar moments, atrapar fragments d’històries i, una vegada passat el dia, embolicar amb paraules les imatges per immortalitzar, negre sobre blanc i amb multitud de colors, un dia que per alguns és gairebé màgic.

Ja coneixeu la meva neurona, diu que ho fa pel meu bé: que així no se’m farà tan llarga l’espera pel Sant Jordi del 2016 (hihihi).

Sigui com sigui, la meva neurona, experta en liar la troca, de Barcelona no en sap gairebé res. Em donaríeu un cop de mà perquè la seva última idea no acabi com el rosari de l’aurora?

És molt fàcil!

Si sou de Barcelona, o si coneixeu la ciutat, l’únic que necessito és que em digueu llocs que podria visitar el pròxim 23 d’abril. Llocs que siguin especials pel dia en si, llocs que siguin especials qualsevol dia de l’any, llocs que es mereixin una visita, una fotografia i un embolcall de paraules si la inspiració acompanya.

M’ajudeu? Espero que sí! Què faria jo sense vosaltres?

Moltes gràcies per avançat per la vostra ajuda!

 
Ens llegim 😉

2 thoughts on “Reportera per Sant Jordi… A Barcelona

 1. El dia de sant Jordi es maco arribar al passeig de Gracia (entre valència i diagonal per exemple) a les 9 o 9,30, per veure que passa. Tot s’esta preparant i la olor de mati de primavera i de dia especial que es prepara val la pena.
  El dia de sant Jordi es bonic anar cap a la catedral / la plaça de sant Jaume a mig matí, veure la gent del barri com circula, els invitats als pati dels tarongers, tots els que van a badar pel centre, remenar llibres, entrar als quatre o cinc claustre, i passejar. Trobaràs mil imatges molt diferents
  El dia de sant Jordi val la pena pujar per les rambles fins a Pelai perquè hi ha molta molta gent i moltes paradetes (ateneu inclòs) i molt activitat festiva.
  El dia de sant Jordi a la tarda donar una volta per Rambla Catalunya per sota d’Aragó, és no poder donar un pas. Veus de aprop a la gent, que mira, que busca, que xerra o que corre, molt bones fotos. Et recordo que a la Rambla cat. hi ha una escultura a dalt de tot a tocar a Diagonal i una altra al final, tocant a Gran via, (son la jirafa Coqueta (Diagonal) y el toro Pensador (Gran vía). . de Josep Granyer)..Si vols fer fotos pots començar per una i acabar a l’altra amb tot el color de la gentada que hi ha. És un molt bon dia per fer-ho
  El dia de sant Jordi qualsevol lloc on vagis es màgic…qualsevol barri esta molt animat sobretot a partir de les 6 tarda. Segurament anar cap al mar, al final de Rambles també deu ser especial. Jo no ho he fet mai, potser aquest any m’animaré. Bona idea.

  1. Maria del Mar, ets fantàstica! Moltíssimes gràcies per aquestes idees tan extraordinàries! Espero que el resultat final estigui a l’altura de la teva ajuda. Molt bon diumenge i molt bon dia de sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *