Opinions d’«Els llops ja no viuen als boscos» per acomiadar el 2017

20171231-Goodreads-Opinions_lectors-Estrelles-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos

 

Diuen que l’últim dia de l’any s’ha de destinar a fer balanç. Per seguir amb la tradició, he decidit compartir amb vosaltres tres opinions d’«Els llops ja no viuen als boscos» que encara no havia tingut temps de publicar al blog:

Ferran d’Armengol (03/06/2017 – Goodreads: 4 estrelles) => «Un llibre d’alt nivell literari que et deixa un regust agre, per les històries que s’hi expliquen. La pena és, que en realitat, aquestes coses no són contes, són realitats escrites i aquest és el mal de tot plegat. Que la realitat superi la ficció, no fa cap gràcia, però per sort, si més no, l’autora té un gran domini del llenguatge escrit.»

Ignacio J. Borraz (31/12/2017 – Goodreads: 5 estrelles) => «Este año me he olvidado de Goodreads hasta hoy mismo que he pretendido poner al día todas las lecturas de este año 2017, seguramente me deje alguna y eso me da bastante rabia así que propósito para 2018 no volver a dejarlo olvidado. Si en 2015 leí 54 libros y en 2016, 39, este 2017 (según esta recopilación/recordatorio a última hora) han sido 35. Aunque es cierto que he leído, por lo menos, dos más (y un par de veces) en mi papel de editor literario de Kuei Ediciones, dos novelas que me gustan muchísimo y que pronto podréis disfrutar también vosotros 😉 Y otros dos, de amigos escritores, y que he tenido el honor de prologar. Voy a intentar hacer mi top 10 sabiendo que seguro se quedan fuera libros que me han gustado mucho, lo cual quiere decir que, al menos, he acertado (en cuanto a mi propio gusto) con las lecturas de este 2017.
TOP 10+1
– “Los apaches de París: memorias de Casque d’Or” de Amélie Élie
– “El hombre que cabía en la palma de su mano” de Francesc Barberá Pascual
– “Polybius” de Francisco Jota-Pérez
– “Coda” de Esther García Llovet
– “Els llops ja no viuen als boscos” de Teresa Saborit
– “Esta mañana ha salido el sol” de Angel Ramón Larrosa Bondía
– “El Madrid tremebundo” de Francisco Hernández Castanedo
– “Domori” de Sofia Rhei
– “La chica descalza en la colina de arándanos” de Nieves Mories
– “Volveré mucho más tarde de las doce” de María Castrejón
– “Plata pura” de Nuria C Botey»

M. Dolors Sala (19/12/2017 – Facebook) => «El llibre es genial! I els temes, tractats amb sensibilitat, però reals… Quantes vegades amaguem el cap sota l’ala i mirem cap a un altre cantó… Espero no haver estat d’aquesta mena de gent. Orgullosa, estic! L’alumna supera la profe: és la meva fita.»

Vull aprofitar aquest missatge per agrair-vos a TOTS la bona acollida que heu donat a «Els llops ja no viuen als boscos» durant tot el 2017, regalant-li durant tot l’any paraules tan càlides com les que acabo de recollir en aquest post. Espero que el 2018 ens porti a tots un món millor: feliç Cap d’Any i feliços Reis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *