Tinc un REGAL per vosaltres!

 

20200410-LaRevoluciondelasHormigas-TeresaSaborit-ebook-Amazon

 

Tinc un REGAL per vosaltres ❤

Un regal que em fa molta il·lusió de compartir, perquè sense vosaltres res no hauria estat possible. Més de 250 persones vau participar en les votacions per escollir la portada de la traducció al castellà de «La Revolució de les Formigues». Més de 250 vots i comentaris. Més de 250 paraules d’ànim.

GRÀCIES.

Sumant tots els vots rebuts, l’opció guanyadora ha estat la fotografia de la noia tapada de blanc. Una fotografia que, integrant-hi bona part dels suggeriments rebuts, ha quedat com veieu en la imatge: substituint el drap que li tapava el cap per una caputxa i mantenint el blanc; perquè Blanca és com es diu la filla que dóna força a la trama.

Tinc un REGAL.

Gràcies a vosaltres, «La Revolución de las Hormigas» és a partir d’avui una realitat. Una realitat que podeu trobar a Amazon en format ebook i que no hagués existit mai si no hagués estat per vosaltres i el vostre suport. Una oportunitat perquè tots aquells qui no coneixen el català puguin descobrir tot el que vam viure a Catalunya a finals del 2017: no el que els van explicar els diaris, sinó tot el que vam experimentar a peu de carrer.

GRATIS.

Durant les pròximes 24 hores, podreu descarregar-vos el llibre de franc. És la meva manera d’agrair-vos que hagueu participat en les votacions i que m’hagueu ajudat a fer possible aquestra traducció.

Feu-ne DIFUSIÓ.

Compartiu-ho. Regaleu-lo. Feu-lo arribar a tots aquells qui creieu que els agradarà descobrir una versió diferent de la història, més enllà dels titulars de premsa; a tots aquells qui gaudiran d’una trama de novel·la negra que els atraparà des de la primera pàgina.

Puc demanar-vos un últim favor?

Si teniu compte d’Amazon, si us heu llegit la versió en català de “La Revolució de les Formigues”, entreu a la pàgina de la traducció al castellà i deixeu-hi una ressenya. Els vostres comentaris seran claus perquè la nostra història arribi el més lluny possible: perquè ningú no pot conèixer allò que ningú mai no li ha explicat.

GRÀCIES.

Trobareu l’ebook en el següent enllaç: https://www.amazon.es/dp/B086XF4KSL/keywords=teresa+saborit

Sou fantàstics. Una abraçada molt gran i cuideu-vos molt ❤

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *