Minut de glòria a la ràdio: aparició al programa “Tot és Comèdia” de la Cadena SER

Ho heu sentit? Ho heu sentit?!

No ho heu sentit? 😉

 

 

Ahir vaig aparèixer al programa «Tot és comèdia» de la Cadena SER!

Si ahir a les 12 del migdia estàveu escoltar la ràdio, em vàreu poder sentir a la secció de «Creadors» de la mà de la Rosa Badia i la Cristina García.

De què vaig parlar?

En primer lloc, de la meva vida com a blocaire a «LaLlibretavermella» i del projecte de les «200 muses». Si encara no hi heu participat, recordeu que teniu les portes obertes de bat a bat i totes les vostres inspiracions són més que benvingudes: no podré aconseguir el repte que m’he proposat sense la vostra ajuda, muses!

En segon terme vaig comentar de què tracta «Tot és un joc», la novel·la que estic reescrivint i de la que ja us he parlat alguna vegada. La premissa bàsica de la novel·la: si la teva mare t’hagués abandonat acabada de néixer, què estaries disposada a fer per trobar-la? Una novel·la que segueix el creixement i la recerca d’una nena durant trenta anys, que passa a ciutats de tot el món com Barcelona, París, Oslo o Nova York i que, com ja sabeu els seguidors del blog, es combina amb una carrera esportiva de patinatge artístic sobre gel i la lluita per aconseguir una medalla d’or en uns Jocs Olímpics d’hivern.

Ja per acabar, vaig parlar una mica de la meva faceta com a dinamitzadora literària digital, centrant-me de forma especial en VullEscriure, la web pel foment de la creació literària en català que vaig fundar a principis del 2012. Vols deixar de ser un escriptor «però»? Vols ser un escriptor «de debò»? Cada primer i tercer diumenge de mes… VullEscriure: Respon a la Crida! El segon Torneig dels Escriptors està a punt d’acabar (el primer cap de setmana de juny hi haurà la Gran Final, hehe), però si us agrada la creació literària, tinc el calaix ple de propostes per animar-vos a escriure.

Us vàreu perdre l’emissió? Voleu sentir la gravació per saber què vaig dir exactament? Feu clic al play que trobareu a continuació o feu clic aquí per escoltar el podcast a la web de la Cadena Ser.

 

 

Rosa i Cristina: Moltes gràcies per convidar-me al vostre programa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *