Festa virtual d’aniversari 13-31: Objectiu complert!

20150614-Tere_SM-13_juny-Objectiu_complert

 

42 gràcies perquè 42 és el nombre de muses que he rebut aquest cap de setmana!

Moltes gràcies per les felicitacions, per les abraçades, pels petons, pels bons desitjos, pels missatges de suport… Moltes gràcies per haver respost al repte que us havia plantejat amb una resposta massiva que ha superat totes les meves expectatives!

Ferran d’Armengol, Carolina, Cristina Company, Judit Carrera, Edgar Cotes, Salvador Riera, Pep Bras, Josep M Griño, Magda Mateu, Júlia Lancho, Marta Ahufinger, Meritxell Carreras, Mireia Gutierrez, Carme Borras, MPilar Navarro, Judit Subirana, Imma Molist, Lluís Servé, Irma López, Gemma Murillo, Montse Medalla, Montse Galera, Francesc estival, Corneli Cordill, Miquel Ferré, Alicia Gili, Mateo Piñol, Montserrat Lloret, Marc Codina, Dolors, Gina, Antonia Molist, Roger, Monica Godayol, Shaudin Melgar-Foraster, Maria Teresa Galan, Pep Duran, Eva Arnal, Maria Sala, Ester F. Matalí, Isabel del Río, Maria Amparo i Nivard,… GRÀCIES!

Gràcies a les muses que heu decidit repetir amb una segona proposta!
Gràcies a les muses que heu convidat a altres muses a afegir-se al projecte!
Gràcies a les muses que m’heu enviat una inspiració per primera vegada!

Gràcies a tots vosaltres, la meva petita festa d’aniversari virtual s’ha convertit en una autèntica celebració: Moltes gràcies per aquest regal tan fantàstic que m’heu fet!

 
PD. Tal i com us vaig prometre, escriuré un text exclusiu per a vosaltres i us l’enviaré per correu electrònic. Estigueu atents a la vostra bústia de correu electrònic durant la primera quinzena de juliol: algun dia us trobareu amb una sorpresa 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *