BookTour: «La vident de la lluna plena» (Isabel del Río)

20150808-Tere_SM-BookTour-La_vident_de_la_lluna_plena-Isabel_del_Río

 

No ho digueu a ningú, és un secret molt ben guardat, però a l’estiu, quan fa molta calor… Hi ha llibres que se’n van de tour (hehe).

Aquest és el cas de «La vident de la lluna plena». La Isabel del Río ha enviat el seu llibre de viatge, perquè visiti diversos blogs durant les vacances, i avui ha decidit fer parada en aquest racó de la xarxa: Benvingut a La Llibreta Vermella!

«La vident de la lluna plena» és una història de recerques:

– La recerca d’una dona per descobrir les seves arrels.
– La recerca d’un tresor amagat entre els secrets de Barcelona (ho sabíeu que en un carrer de la ciutat venien una pedra que deien que curava tots els mals?).
– La recerca per descobrir si l’amor és (o no és) un invent que només existeix a les pel·lícules.

Hi haurà qui us parlarà de les cartes de tarot que serveixen de guia a la protagonista, hi ha qui us parlarà dels enigmes que amaga la ciutat de Barcelona i que la novel·la us permetrà descobrir com si us haguéssiu apuntat en una ruta guiada i exclusiva plena de perills… Jo us parlaré de la dedicatòria. Més ben dit: dedicatòries.

«Per a tu, fruit de dos cors, encara per néixer.» (Setembre 2013)
«Per a en Max, la meva llum, el nostre somriure.» (Març 2014)

Al final, la recerca més important de la nostra vida s’amaga en el cor d’aquells amb qui compartim l’ànima 😉

El BookTour continua. Va començar a principis de juny i acabarà a finals d’agost. Següent parada: «Diary of the witch» divendres de la setmana que ve.

Ens llegim!

 

 

 
PD. És curiós les casualitats que ens prepara el destí. Cau a les meves mans una novel·la de recerques just quan estic en l’última fase de reescriptura de «Tot és un joc» 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *