Homenatge a les meves muses: 130 gràcies!

Arriba l’agost i arriben les vacances!

Després de set mesos se’m farà estrany trencar amb la rutina de publicar un minitext cada dia laborable de la setmana en aquesta llibreta vermella virtual: llegir una de les vostres propostes, escriure inspirada per les vostres paraules, frases, imatges,… Però toca fer vacances. Toca recarregar les piles. Toca centrar-se en altres projecte als quals vull escriure la paraula «fi» abans de l’u de setembre (més detalls al setembre, hehe).

Sou tan fantàstics que, quan torni al setembre, ja tinc 29 propostes que m’esperen. Montserrat Lloret, Marc Codina, Dolors, Gina, Antonia Molist, Roger, Monica Godayol, Shaudin Melgar-Foraster, Maria Teresa Galan, Pep Duran, Eva Arnal, Maria Sala, Ester F. Matalí, Isabel del Rio, Maria Amparo i Nivard, Eli Cornadó, Carme, Nuri Alsina, Janett Uriol, @JED_Eva, Anna, Jauma I, Montse Pellicer, Jordi Lloveras, El Libro de Escritor, Montse Catulí, Isabel Egea, Anna Tort, Martí Romani,… No m’oblido de vosaltres. Després de les vacances escriuré els textos inspirats per les vostres paraules 😉

Moltes gràcies per llegir-me. Moltes gràcies per escriure’m.

Moltes gràcies… I molt bones vacances!

PD. Si coneixeu algú amb ganes de col·laborar en el projecte, convideu-lo a participar. Em pot enviar cinc paraules soltes i reptar-me a escriure una text que les contingui. O em pot enviar una frase o un dibuix o … Qualsevol proposta serà més que benvinguda! Moltíssimes gràcies, muses: gràcies per ser-hi 😉

6 thoughts on “Homenatge a les meves muses: 130 gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *