Booktour – Parada 5: Cristina Company al blog «Senzillament, escriure»

booktour_05-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-cristina_company

 

Parada 5 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! La Cristina Company ha publicat al seu blog la ressenya sobre «Avarícia», el cinquè relat del llibre:

«L’autora ens presenta una història que, malauradament, no ens és estranya encara que ens esgarrifi(…). Durant tota la narració, la Clara busca justificacions a la seva forma de viure però mai qüestiona les decisions dels seus pares. Arriba a creure que ella ja no és una nena. Com pot ser, si només té 9 anys? Com pot ser, si no sap el que és jugar ni embrutar-se al parc saltant bassals d’aigua? (…) He hagut de mirar diverses vegades l’edat de la Clara i he imaginat aquella “dona amb cos de nena” com una titella en mans d’adults, a la que la pressió psicològica i la manipulació, tant física com mental, la fan ballar al so que no toca. És un text ben explicat, planer, entenedor i colpidor. Tots podem veure i sentir la Clara i la seva vida interna. I amb un llenguatge dolç, com el que hauria de ser propi d’una nena de 9 anys, ens transmet tristesa, solitud i malenconia (…). Em quedo amb ganes de saber més de la Clara, voldria ajudar-la a sortir del cau en el que viu abans no arribi a l’adolescència (…). Espero amb ànsia el moment en que pugui tenir la resta de contes.»

Moltes gràcies per les teves paraules, Cristina! Visiteu el seu blog per llegir la ressenya completa: http://senzillamentescriure.blogspot.com.es/2016/12/avaricia-booktour2016-de-els-llops-ja.html 😉

Següent parada, demà dimecres, al blog de la Xus Mas. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *