Booktour – Parada 6: Xus Mas al blog «Parlant de detalls»

booktour_06-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-xus_mas

 

Parada 6 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! La Xus Mas ha publicat al seu blog la ressenya sobre «Peresa», el sisè relat del llibre:

«El conte està narrat en primera persona pel nen protagonista i comença amb un malson i l’angoixa de trobar-se sol a casa. Sense ningú que pugui consolar-lo (…). La narració dels motius per trobar-se sol, els detalls de la discussió entre la mare i el iaio, els records dels fets que va trobar un dia que va aixecar-se quan no tocava… Et porta a sentir, a la teva pròpia pell, l’angoixa en la descoberta de la vida poc adequada que porta el nen i va donant pas a una situació que s’intueix abocada al desastre (…). Els detalls et permeten explorar, a través del relat del nen, l’angoixa, la por, el neguit… I també l’alegria, la tendresa i la vitalitat… Amb la que els nens s’enfroten als entrebancs i als problemes. El nom del nen, no té importància. La veritable importància radica a la història que llegim i a la situació que ell es troba, que bé podria il·lustrar uns minuts de qualsevol telediari i que ens fa ser conscients que els perills, moltes vegades, els tenim molt a prop (…). Per la meva part, només em resta trobar el llibre per poder llegir la resta de contes.»

Moltes gràcies per les teves paraules, Xus! Visiteu el seu blog per llegir la ressenya completa: https://parlant-de-detalls.blogspot.com.es/2016/12/peresa-7a-parada-del-booktour2016-llops.html 😉

Següent parada, demà dijous, al blog de la Nuri Salvador. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *