Booktour – Parada 8: deomises al blog «Es desclou la tenebra…»

booktour_08-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-deomises-lluis_serve

 

Parada 8 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! En deomises ha publicat al seu blog la ressenya sobre «Gola», el primer relat del llibre:

«Jo també m’he apuntat al Booktour proposat per l’enèrgica Teresa Saborit, que no deixa mai d’animar el cotarro del tema literari, ja sigui creativament com participativa (…). La primera impressió que deixa la lectura és bona, amb el desig que aquell parell de nens acabi sortint-se’n. Ja és dur perdre un familiar en una tendra edat, imaginem quina plantofada pot ser perdre’n un altre tot seguit (…). La lectura és amena i amb llenguatge planer, reiteratiu pel que fa a l’assiduïtat de l’aparició del monstre que engoleix el pare cada vegada que beu. Aquesta reiteració, junt amb els flash-backs (…) és la tècnica que destaco d’aquest relat: s’exposa la problemàtica i les raons que es tenen per arribar a aquest extrem; la resta, que és la connexió que uneix el lector i el personatge protagonista, fa que desitgem de tot cor que tot rutlli. Parafrasejo la resta de bookturistes i dic que si els altres sis relats tenen aquesta qualitat (cosa que de ben segur succeeix) us faltaran cames per arribar-vos a la primera llibreria i adquirir-ne un, d’exemplar, com a mínim (…).»

Moltes gràcies per les teves paraules, deomises! Visiteu el seu blog per llegir la ressenya completa: http://deomises.blogspot.com.es/2016/12/els-llops-ja-no-viuen-als-boscos.html 😉

Següent parada, demà dimarts, al Facebook de la Maite Lopez. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *