Premi Martorell 2017 al millor booktrailer per «Els llops ja no viuen als boscos»!

20170509-booktrailer-elsllopsjanoviuenalsboscos-premi-martorell-2017

 

Tinc un fantàstica notícia per compartir amb tots vosaltres: el booktrailer d’«Els llops ja no viuen als boscos» ha guanyat el Premi Vila de Martorell 2017 al millor tràiler de llibre en la categoria de nous formats literaris!

Moltes gràcies a la biblioteca de Martorell i a l’Ajuntament de Martorell per l’organització d’aquest fantàstic premi, amb un agraïment especial a l’alcalde Xavier Fonollosa (sabíeu que Martorell està per sobre de la mitjana del país en índex de lectura?), a en Sergi Corral, regidor de Cultura, a la Núria Canal, regidora d’Ensenyament, a la Mercè Parera, directora de la biblioteca de Martorell, i a en Marcel Riera. Moltes gràcies als membres del jurat per escollir el booktrailer que vaig dissenyar a finals de l’any passat per donar a conèixer «Els llops ja no viuen als boscos», el recull de relats guanyador de l’XI Premi 7lletres 2016. Moltes gràcies a la Txe Arana, a la Mercè Martínez i a l’Andreu Gallén per presentar l’acte d’entrega de premis i amenitzar-lo amb lectures de fragments dels textos guanyadors i actuacions musicals.

El premi al booktrailer se suma als reconeixements que està rebent el llibre d’«Els llops ja no viuen als boscos»: un goig veure com les històries que conté el recull de relats arriben cada vegada a més persones. Tant de bo tot això serveixi perquè la realitat deixi de superar la ficció, tant de bo un dia la ficció sigui tan sols això… Ficció.

 

 

 

[Nota: Fotos de l’entrega de premis realitzades per l’Ajuntament de Martorell.]

2 thoughts on “Premi Martorell 2017 al millor booktrailer per «Els llops ja no viuen als boscos»!

    1. Moltíssimes gràcies, Shaudin! Moltes gràcies per passar pel blog per repetir la felicitació del Facebook. Una abraçada 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *