Els llops a «Tens un racó dalt del món» de Canal 21 Ebre Televisió

Tens_un_raco_dalt_del_mon-Programa_televisio_llibres-Entrevista_Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Canal_21_Ebre

 

Extra! Extra! Extra! Aquesta nit «Els llops ja no viuen als boscos» seran els protagonistes del programa de televisió «Tens un racó dalt del món» de Canal 21 Ebre, presentat per l’escriptor Jesús M. Tibau. Moltes gràcies per convidar-me!

A més a més del llibre guanyador de l’XI Premi 7lletres, també parlarem de VullEscriure i del llibre de les «200 muses» que el Sant Jordi de l’any passat va aconseguir colar-se en el top 10 d’ebooks més venuts en català a Amazon.

Recordeu! Avui a les 9 del vespre per Canal 21 Ebre: «Els llops ja no viuen als boscos» a «Tens un racó dalt del món» (si no viviu a les Terres de l’Ebre, podreu veure el programa en directe per internet: feu clic aquí). Espero que l’entrevista us sembli interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *