Acaba de sortir d’impremta «Barcelona, la rosa i el drac»!

Us en recordeu de «Barcelona, la rosa i el drac» (l’obra amb la qual fa uns mesos vaig guanyar el Premi Talent Cambra 2020, al millor projecte de novel·la, en la categoria de «Relat»)?

Si voleu fer memòria de la cronologia, feu clic aquí:

Avui us porto una gran notícia: acaben de sortir d’impremta els exemplars de l’edició especial del llibre editat conjuntament per Premis Talent Cambra i Libelista!

Voleu saber-ne més? Aquí el text de contracoberta:

«El Nadal del 2014, un incendi fortuït va provocar que la família Molins es quedés sense res. Amb el pare mort i la mare amnèsica per culpa d’un fort cop al cap, la Jana va passar de gimnasta amb un futur prometedor a pluriempleada amb dificultats per arribar a final de mes, d’esportista d’elit sense responsabilitats familiars a haver de fer-se càrrec de la custòdia de les seves tres germanes petites.

Després de mig any de tractament, no hi ha hagut cap millora: la mare ni tan sols reconeix les seves filles i és incapaç de generar nous records. Els metges estan començant a perdre les esperances i la Jana veu allunyar-se la possibilitat de reprendre la seva carrera esportiva per participar en els Jocs Olímpics del 2016.

Desesperada per trobar una solució, la Jana acaba pactant amb un fantasma amb qui topa per casualitat la nit de Sant Joan: si ella l’ajuda a descobrir qui va provocar l’accident que el va convertir en espectre, ell l’ajudarà a recuperar els records de la seva mare. Però realment es pot recuperar la memòria d’un ésser estimat i fer reviure un passat convertit en cendres? I en cas que el miracle sigui possible, significa això poder recuperar la vida que s’havia tingut abans que tot canviés per sempre?»

A més a més, tinc el goig d’anunciar-vos el dia de la primera presentació! Apunteu-vos-ho a l’agenda: dijous de la setmana que ve, 25 de novembre, en directe a través del compte d’Instagram de @libelistabooks. Sortejarem un exemplar de la novel·la entre tots els qui hi assistiu! Us hi espero!

* * *

ACTUALITZACIÓ – Recull de premsa:

2 thoughts on “Acaba de sortir d’impremta «Barcelona, la rosa i el drac»!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *