Black Friday: Happy Weekend!

20181122-La_revolucio_de_les_formigues-Black_Friday-Congres_escriptors-Casa_libro_Barcelona

 

Arriba el «Black Friday»! I com no podia ser d’altra manera (ni que sigui per similitud cromàtica) la novel·la negra «La revolució de les formigues» se suma a l’esdeveniment: despeses d’enviament gratuïtes durant tot el cap de setmana, des d’avui i fins dilluns a la mitjanit, si compreu un exemplar de «La revolució de les formigues» a la web utilitzant el codi «DivendresNegre».

Voleu comprar el llibre en persona? Us espero aquest dissabte a Barcelona, en el 2n Congrés d’Escriptors organitzat per Aula de Escritores:

– Al matí, de 10:30 a 13:30, fira i exposició de llibres a la Biblioteca de Gràcia (c/Torrent de l’Olla, 104), amb el sorteig d’un lot de llibres entre tots els assistents i la possibilitat de guanyar un exemplar de «La revolució de les formigues».

– A la tarda, de 17:30 a 19:00, taula rodona «Misteris que atrapen al lector» a la Casa del Libro de Passeig de Gràcia 62.

Aquest cap de setmana no teniu excusa per no aconseguir el vostre exemplar de «La revolució de les formigues». Bon «Black Friday»! Feliç cap de setmana, lectors!

 

PD. Moltes gràcies a tots els que heu participat en les votacions per decidir el fragment de «La revolució de les formigues» que es llegirà a les 17:30 a la Casa del Libro del Passeig de Gràcia de Barcelona abans de la taula rodona.

Aquests són els dos textos finalistes:

I aquest és el text guanyador (amb un 54% dels vots rebuts a Facebook, Twitter i Instagram). Moltes gràcies a tots per haver-me ajudat a triar-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *