Premis Talent Cambra 2020 – Contracte firmat

Us en recordeu del projecte de novel·la que va guanyar un premi ara fa uns mesos? Us en recordeu del manuscrit acabat que vaig enviar als organitzadors dels Premis Talent Cambra després de Sant Jordi? Si voleu fer memòria, feu clic aquí: «Premis Talent Cambra 2020 – Manuscrit enviat!»

Doncs avui tinc novetats: Contracte firmat!

Els organitzadors dels Premis Talent Cambra han arribat a un acord amb Libelista perquè s’encarregui de l’edició del llibre. Libelista és una xarxa de llibreries independents amb més de 120 llibreries adherides de tot el territori de parla catalana, el què significa que el llibre es podrà comprar físicament a Catalunya, País Valencià, Illes Balears i la Catalunya Nord! Podeu fer clic aquí per veure’n el mapa: https://www.libelista.com/bookshops/map

Com que no ens hem pogut reunir per signar-lo en persona, us adjunto algunes fotografies inèdites del dia de la concessió del guardó: a les imatges podeu veure a en Bru Recolons, fundador dels Premis Talent i president de la Welcome Talent Society, a l’Antoni Daura, representant de Libelista i llibreter de la Llibreria Parcir, i a una servidora a la Sala Luz de Gas de Barcelona, el passat desembre, durant la cerimònia d’entrega de premis. Esperem que ben aviat ens puguem tornar a reunir amb el llibre ja imprès entre les mans!

De moment, caldrà tenir paciència. Per davant hi ha mesos de molta feina: portada, correcció, maquetació,… Segurament també canviarem el títol! (hehe) Us mantindré informats. Ens llegim!

PD. Composició d’imatges realitzat a partir de les fotografies realitzades per Jesús Conte i Núria Anna Salas – Nit del Talent 2020

2 thoughts on “Premis Talent Cambra 2020 – Contracte firmat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *