Un honor ser col·laboradora oficial de la 2a Jornada de Joves Lectors!

Qui ho diu que els joves no llegeixen? Quan jo era més joveneta del que sóc ara (hehe) llegia un munt! I em consta que a dia avui també hi ha un pilot de gent de no gaires anys que devoren llibres a carretades 😉

Si no us ho creieu, podeu preguntar-ho als de l’Associació de Joves Lectors Catalans («una associació de i per als joves lectors catalans») que aquest juliol han organitzat la 2a Jornada de Joves Lectors per conversar amb autors i tota mena de professionals del llibre, amb un munt de taules rodones d’allò més interessants, per exemple:

Podeu recuperar les sessions completes a les seves xarxes socials i a la seva pàgina web. Si en voleu un petit tast, podeu fer un cop d’ull al resum que la Mixa n’ha publicat al seu canal de youtube:

Per tal que la Jornada fos possible, fa uns mesos l’Associació de Joves Lectors va obrir un Verkami. Un goig haver pogut participar en el projecte com a col·laboradora oficial! Moltes gràcies, joves lectors, pel vídeo personalitzat d’agraïment. Per molts anys semblants trobades 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *