Nou llibre, nova fotografia… I «Casus Belli» arriba a les llibreries de Vic!

20220410-Premi_Armand_Quintana_Novel-la-Casus_Belli-Teresa_Saborit-Llibreries-Biografia

L’arribada d’un llibre s’ha de celebrar com es mereix! «Casus Belli» ja té portada, booktrailer, sinopsi… Què ens falta? La solapa amb la biografia i una fotografia de l’autora! En aquesta ocasió, la imatge escollida és la que veieu en l’encapçalament d’aquest post, gentilesa de l’Albert Llimós d’El9nou (moltes gràcies, Albert!) I la biografia? Aquesta que segueix:

«Teresa Saborit (Gurb, Osona). Escriptora. Narradora Oral. Especialista en gamificació de projectes literaris. Fins al gener del 2015 havia combinat la seva passió per les lletres amb l’economia, moment en què va decidir fer un canvi de vida radical per dedicar-se a la literatura a temps complet.

Autora, entre d’altres, de Barcelona, la rosa i el drac (Premi Talent Cambra 2020), El secret del meu nom (32è Premi de Novel·la Festa de les Lletres Catalanes Vallès Oriental 2021), La revolució de les formigues (2018), Els llops ja no viuen als boscos (XI Premi 7lletres 2016; seleccionat per la Revista Faristol com un dels millors llibres del 2016 per a lectors a partir de 13 anys) i 200 muses (top 10 ebooks més venuts en català a Amazon vigília Sant Jordi 2016).

Fundadora de «LaLlibretaVermella.cat» (gamificació de projectes literaris) i «VullEscriure.cat» (portal de creació literària). La trobareu al seu blog: TeresaSaborit.cat.»

Avui, a més a més, tinc el goig de poder-vos anunciar que, a partir del 19 d’abril, el llibre estarà disponible en tres llibreries de capçalera de Vic, amb les quals m’hi lliguen un munt de records:

1) Llibreria Anglada – Recordo entrar-hi ja des de ben menuda, a l’acollidora llibreria de la plaça Major, plena de llibres per tot arreu. El somni de qualsevol infant lletraferit! I em recordo de ben petita, davant del taulell, triant un llibre de contes. Us en recordeu d’aquells llibrets troquelats de l’editorial Ferrándiz? Encara en volten un munt per casa! I també em recordo de més gran, en desenes de dates assenyalades, rebent un paquet embolicat amb paper de regal sorgit dels seus prestatges, avalat per la recomanació d’en Jordi (amb una taxa d’encert propera al 100%!).

2) Llibreria Mater – És la llibreria que associo a l’escola, a tocar tant del Pare Coll com del Col·legi Sant Miquel (abans al carrer Manlleu, ara al Pla de Balenyà). Recordo entrar-hi aprofitant l’hora del pati, ja de més gran: una secció inacabable de material escolar per a tot tipus de manualitats; els llibres de lectura obligatòria; els llibres que queien perquè no pots entrar en una llibreria i no acabar comprant algun llibre de més (hehe).

3) Llibreria Foster & Wallace – La més nova de les tres, al carrer de la Riera, amb en Toni darrere al taulell disposat sempre a dir que sí a noves iniciatives. Venir a muntar parada al primer Sant Jordi de Gurb? Sí. Participar en un gimcana per a joves lectors? Sí. Organitzar una presentació gairebé d’un dia per l’altre en plena campanya de Nadal? Sí. Un exemple d’amabilitat i valentia!

Gràcies a les tres per acceptar tenir el llibre guanyador del 42è Premi Armand Quintana de novel·la. Per molts anys plens de llibres i de nous records!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *