Amb tots vostès… El booktràiler de «Casus Belli»!

Estrena mundial! Senyores i senyors, amb tots vostès… El booktràiler de «Casus Belli»!

Encara no teniu el llibre? Veniu a la presentació del pròxim dimarts 19 d’abril, a les 19:00, a Calldetenes (Osona) i podreu emportar-vos-el signat, amb dedicatòria expressa per Sant Jordi. Us hi espero!

«La Tina és una escriptora víctima d’un plagi, a qui una autora supervendes acaba de robar la novel·la que havia estat escrivint durant els últims set anys. La Cris és una petita editora, farta de ser trepitjada pels gegants del sector. La primera viu reclosa a casa, dormint de dies i escrivint de nits. La segona pateix episodis d’amnèsia. A les dues els han declarat la guerra i les dues s’alçaran decidides a recuperar allò que els pertany. Qui guanyarà la batalla?»

Casus_Belli-Teresa_Saborit-Premi_Armand_Quintana-Booktrailer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *