«Enamorats del temps», el llibre dels enamorats a la meteorologia!

20220413-Enamorats_del_temps-El9nou-Agrupacio_meteorologica_Osona-Dani_Ramirez_TV3-Fotos_textos_literaris

A deu dies per Sant Jordi, per fi puc desvetllar-vos l’últim llibre amb el qual he tingut l’honor de col·laborar: «Enamorats del temps»!

Editat per El9nou, el llibre es presenta amb la següent sinopsi:

«És un viatge per les diferents estacions de l’any, es combina un text literari de la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern amb un recull de fotografies de cada estació.

El llibre descriu l’interès que desperta el temps en els aficionats a la meteorologia i convida a aprofitar cada minut i cada segon. El temps enamora perquè s’escapa. Cada moment és únic. Pretén ser un tribut a la creació literària i artística en una comarca com Osona, que, per qüestions orogràfiques, reuneix unes característiques meteorològiques especials.

El llibre es tanca amb un apèndix amb fenòmens atmosfèrics viscuts a la comarca. S’ha fet amb col·laboració amb l’Agrupació Meteorològica d’Osona i diferents escriptors i fotògrafs

Un honor haver estat una de les autores convidades a escriure un text literari per una de les estacions de l’any! Voleu saber de quina estació es tracta? Voleu conèixer els noms de la resta d’escriptors participants? Voleu descobrir les meravelloses imatges realitzades pels fotògrafs de Agrupació Meteorològica d’Osona?

Si heu respost que sí a totes o a alguna de les preguntes plantejades, apunteu-vos-ho a l’agenda: dimecres 20 d’abril, a les 7 de la tarda, a la seu d’El9nou, presentació del llibre amb la participació d’en Dani Ramírez, meteoròleg de TV3.

Si voleu més informació sobre el llibre, feu clic aquí. Bon Sant Jordi i bon temps!

20220413-Enamorats_del_temps-El9nou-Agrupacio_meteorologica_Osona-Dani_Ramirez_TV3-Fotos_textos_literaris-Presentacio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *