Unboxing! 2a edició de «Casus Belli»!

Ja són aquí… ja han arribat… acabats de sortir d’impremta… ELS LLIBRES de la 2a EDICIÓ de «CASUS BELLI» editats per La Llibreta Vermella! I estic tan feliç que estic fent salts tota sola davant de l’ordinador! I com que vull que vosaltres també salteu en mi, us porto una OFERTA Ú-NI-CA!

Durant aquest cap de setmana (NOMÉS durant aquest cap de setmana) podreu comprar el llibre a un preu irrepetible! (Despeses d’enviament incloses!) (I dedicatòria personalitzada!) (I sorpresetes!) (I… Què més voleu? La novel·la farà les delícies de tots els amants del món del llibre amb ganes de descobrir què s’amaga entre les bambolines del sector editorial: és una aposta segura!)

MOLTES GRÀCIES per celebrar amb mi l’arribada del llibres! Moltes gràcies per ser-hi sempre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *