Fotos «La Nit del Talent» – Presentació llibres guanyadors Premis Talent amb Jordi Cabré i Alba Badal a la sala Luz de Gas de Barcelona!

20220507-Nit_talent-Premi_Talent_Cambra-Barcelona_rosa_drac-Teresa_Saborit-Jordi_Cabre-Alba_Badal-Neus_Munte-Toni_Fito-Bru_recolons-Jofre_Llombart-Michael_Blackman-ISE-Xavier_Aldeguer

Fotos d’ahir a la «Nit del Talent», organitzada per Fundació Impulsa Talentum XXI, en la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Talent 2020 i 2021 amb l’escriptor Jordi Cabré a la sala Luz de Gas de Barcelona: Barcelona, la rosa i el drac de Teresa Saborit i Et regalo els retalls d’una història d’Alba Badal.

Com va dir en Bru Recolons, President i Fundador de la Fundació Impulsa Talentum XXI: «Si no hi hagués literatura, no hi hauria històries i no hi hauria ni Netflix ni punyetes».

«Resignar-se no és una opció.» Neus Munté, de la Diputació de Barcelona.

«Hem d’impulsar una doble via pel talent i aquest acte uneix els dos: el talent de la gent de casa i el talent de la gent que vol fer casa aquí.» Toni Fito, vicepresient de la Cambra de Comerç de Barcelona.

«L’ISE és com una ampolla de cava: jo soc el tap de suro que hi ha al capdamunt de tot, però a la botella hi ha moltes bombolles. Tots ells han fet possible que l’ISE sigui a Barcelona i vull que tot l’equip pugi a l’escenari a recollir el premi amb mi.» Mike Blackman (Premi d’Honor Welcome Talent – Director general ISE [Integrated Systems Europe], Fira del sector audiovisual més gran del món).

«Volem mostrar Catalunya al món i que el món es mostri a Catalunya.» Jofre Llombart, Secretari General de Difusió de la Generalitat de Catalunya.

«A Catalunya hi ha molt de talent. Hem d’aconseguir que el talent català es quedi aquí i pugui créixer aquí.» Xavier Aldeguer, Director General de Transferència del Coneixement de la Conselleria de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *