Una entrevista al cor de Gràcia feta amb el cor!

20220609-Casus_Belli-Entrevista_Radio_Gracia-Josefina_Altes-Segona_edicio-Ones_de_dones

Coses maques que em passen: que la Josefina Altés em convidi a participar en el seu programa d’entrevistes de Ràdio Gràcia i que l’entrevista s’acabi convertint en una conversa de proximitat (feta amb el cor) que m’ha permès conèixer en persona a una dona meravellosa i la història d’una entitat (al cor de Gràcia) amb més de 150 anys d’història.

D’aquí a uns dies podreu escoltar l’entrevista a Ràdio Gràcia. Mil gràcies per convidar-me, Josefina. Per molts anys semblants iniciatives!

Repost Josefina Altés:
«Aquest matí, en el Centre Moral de Gràcia, he entrevistat a Teresa Saborit, autora del llibre “Casus Belli”, Premi Armand Quintana, que ja va per la segona edició. Molt aviat podreu escoltar el que ens ha explicat en el programa Ones de Dones de Ràdio Gràcia.»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *