«Saborit retrata el món del llibre actual amb tots els seus clarobscurs.» – 3a ressenya de l’IGTour de «Casus Belli»!

Ressenya-IGTourCasusBelli-03-Meyonbook-Mariona_Arabia

Després de la revetlla de Sant Joan, l’IGTour de «Casus Belli» continua el seu camí visitant el compte de la Mariona Arabia (@meyonbook): recomanacions de llibres, serveis editorials i escriptora de VullEscriure durant una temporada!  Moltes gràcies per participar en aquest projecte, Mariona. Aneu al seu perfil per llegir la ressenya completa 😉

Repost @meyonbook

«L’#IGTourCasusBelli continua el seu viatge, avui des del meu perfil!

Quan la @teresasaborit_ em va contactar per col·laborar en aquest projecte, em va fer molta il·lusió. La Teresa Saborit, si és que encara hi ha algú que no la coneix, és una escriptora i narradora oral que no para quieta! És curiosa i apassionada pel món del llibre, la literatura i l’escriptura. És autora de diversos llibres premiats i fundadora de ”La Llibreta Vermella” i ”VullEscriure.cat”, un espai de creació literària en el qual vaig tenir el plaer de participar i amb qui vaig publicar un relat el 2020!

A ‘Casus Belli’, el plagi d’un manuscrit enceta una guerra dins del sector editorial català entre dues de les editorials més grans i antigues del país. Encara que la novel·la és ficció, malauradament la història resulta molt versemblant. Saborit retrata el món del llibre actual amb tots els seus clarobscurs. Vivim el món editorial des de la mirada de dues professionals del món del llibre: la Cris, l’editora d’una de les editorials independents més antigues en llengua catalana, Festina Lente, situada a Vic; i també des dels ulls de la Tina, una autora a qui li plagien la seva obra, però qui ho fa és ni més ni menys que una de les autores més èxit de ventes per Sant Jordi.

Personalment, des de l’inici, la temàtica em va cridar molt l’atenció, ja que sempre m’ha interessat molt com funciona el món del llibre des de dins. Un món que, com a lectors, tots hem romantitzat en algun moment de les nostres vides i que a mesura que hi entres t’adones que, com en tot en aquest món, no hi ha ni un racó lliure d’injustícies. A més es nota que coneix el món editorial i aconsegueix descriure’l amb una prosa fresca i capítols molt curs que fan la lectura molt àgil, sobretot al final, ideal per les vacances d’estiu.

Si en voleu llegir més ressenyes, podeu visitar les altres parades del tour al perfil de: @rateta_de_biblioteca @magiadelsllibres i no us perdeu les properes a ca la @lauravilarn i @mixa_ql.

Moltes gràcies i enhorabona, Teresa.»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *