Una filla de Gràcia amb pares que es van conèixer a la Casa Comella!

20220622-Casus_Belli-Entrevista_Radio_Gracia-El_Centre-Josefina_Altes-Ones_dones-Canvi_vida-Casa_Comella-Vic-Barcelona

No us creureu mai el què m’ha passat: he conegut una lectora de «Casus Belli» amb un record increïble vinculat a la Casa Comella!

I si ja era casualitat que la persona en qüestió tingués arrels vigatanes, si ja era casualitat que la seva història familiar passés pel carrer de Gurb de Vic (com si a Vic no hi haguessin carrers!, hehe), la cirereta del pastís va ser descobrir que els seus pares es van conèixer, justament, a la Casa Comella, un dels escenaris principals de «Casus Belli». No us sembla increïble?!

Aquesta persona és la Josefina Altes Campà, que fa unes setmanes va tenir l’amabilitat i la generositat de convidar-me al seu programa «Ones de dones» de Ràdio Gràcia, durant la qual vam parlar una mica de tot: de l’estiu, del sector editorial, de «Casus Belli», de quan vaig decidir fer un canvi de vida radical i deixar la meva feina com a economista per dedicar-me a la literatura a temps complet, de VullEscriure…

L’entrevista també em va permetre descobrir i conèixer de primera mà «El Centre», una entitat plena de vida amb més de 150 anys d’història ubicada al cor de Gràcia. Quina vitalitat i quin teatre tan espectacular!

L’entrevista es va emetre la setmana passada. Si no la vau poder sentir en directe, aquí en trobareu l’enllaç per recuperar-ne el podcast: https://enacast.com/radiogracia/programs/onesdedones/radiogracia_podcast_2025?ref=wa

Moltes gràcies per convidar-me, Josefina! Per molts anys semblants obres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *