Un regal d’entrevista a Ràdio Tordera!

Hi ha entrevistes que són un regal. I més si et permeten fer balanç, just a pocs dies d’acabar l’any, de la trajectòria acumulada des que el 2015 vas fer un canvi radical per dedicar-te a la literatura a temps complet. I més si et regalen l’oportunitat de conversar amb la Sílvia Jané, gran escriptora i conductora de l’espai de literatura «Dones de paraula» de «La Tarda és a 3 Bandes» de Ràdio Tordera.

Hem parlat de «La Llibreta Vermella» (i de gamificació aplicada a projectes literaris).
Hem parlat de VullEscriure.cat.
Hem parlat de «Casus Belli» (i dels clarobscurs en el món editorial)…

Hem parlat de dues grans escriptores que crec que haurien de ser llegides a tot l’univers: la Maria Escalas (amb una última novel·la sobre l’Argentina que és una autèntica immersió en la història recent del país llatinoamericà: «Estimada Mirta») i la Cristina García Molina (amb un últim llibre publicat que és una autèntica joia literària: «Els irredempts»).

I per acabar, un desig per a tots els escriptors! Que trobem la manera de poder viure de la nostra feina: escriure llibres. Perquè això significarà poder-hi dedicar més hores. I més hores significarà millors llibres. I millors llibres es convertirà en millors lectures per a tothom!

Si no heu pogut sentir l’entrevista en directe, us convido a recuperar-la en aquest enllaç o fent clic al play que trobareu a continuació. Moltes gràcies per l’entrevista, Sílvia! Bones festes i bon any nou a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *