Quan la realitat supera la ficció: quina gran vesprada a Tortosa!

Hi ha cops que la realitat supera la ficció. En Jesús M. Tibau va prometre que xalaríem, però la realitat és que m’ho he passat a les mil meravelles! Primer, gravant l’entrevista a «Tens un racó dalt del món» del Canal 21 Ebre (que si tot va bé, vosaltres podreu veure a partir del 10 de gener). Després, a la Presentació + Concurs de «Casus Belli» a la Llibreria La 2 de Viladrich. Quina emoció fins a l’última pregunta!

Conclusions:

  • El sector editorial no roda fi.
  • Mentre hi hagi escriptors i apassionats per la lectura, continuarem la batalla (hi, hi).

I com a colofó de la vetllada, una de les frases de la novel·la que ha quedat surant en l’aire com a punt final: «Deixaràs que les teves pors siguin més grans que els teus somnis?»

Un plaer haver redescobert que Tortosa és una ciutat fantàstica, amb una vida cultural meravellosa i un munt de gent amb empenta i ganes de fer coses. M’han parlat d’uns bombons literaris que fan venir salivera! Quin goig haver-vos conegut Ateneu Calero, Blanca, Pere, Ester, Ricardo… Gràcies, Jesús, per la fantàstica acollida. Tant de bo ens puguem retrobar ben aviat. Una abraçada i fins a la pròxima!

PD. Aquí la crònica d’en Jesús M. Tibau. Mil gràcies, Jesús, per fer-me de guia i rebre’m a les teves terres amb els braços oberts!

PDD. Aquí la ressenya de «Casus Belli» que en Jesús M. Tibau va publicar fa uns dies al seu instagram: «El gran que es menja el petit. Hem llegit i vist milers d’històries amb aquest argument. Hem llegit històries de nacions i de gàngsters així, i recordo algun entramat similar emmarcat dins de la indústria periodística, per exemple, però aquestes coses, al món editorial català, no passen, no? O sí? (…)»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *