[Musa 118] Destí: núvols

20150716-200_muses-Imatge_Hat_Nathan_O_Nions_CC2.0_Attribution-Text_Desti_nuvols_Tere_SM

 

El paraigua de la Mary Poppins
volar per sobre dels edificis
perdre’m entre els núvols
perdre’m.

Les orelles enormes d’en Dumbo
jugar amb ratapinyades burlesques
inventar passatemps impossibles
impossibles.

El casquet volador d’en Doraemon
posar-me’l com un elegant barret
desaparèixer en intricats corriols
desaparèixer.

Perdre’m
entre impossibles
desaparèixer…

Amb mi?

 
[Musa 118: El penúltim text d’aquesta setmana també està inspirat per una musa que va acceptar repetir per sumar-se a la meva festa d’aniversari virtual. La primera vegada, la seva inspiració va servir per fer néixer un microrelat titulat «Te’n recordes?». Avui, la seva inspiració ha transmutat en poema 😉 Text inspirat per la proposta de l’Imma Molist: «Les meves paraules són una barreja de diccionari i atzar: corriol, paraigua, ratapinyada, passatemps, barret.». La imatge que acompanya el text es titula «hat!» i és de Nathan O’Nions compartida sota llicència de Creative Commons «CC2.0 Attribution». Moltes gràcies per repetir, musa!]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *