[Musa 186] Interrogants de vapor d’aigua

20151130-200_muses-roses_in_a_windowliz_west_CC2.0_Attribution-Text_Interrogants_de_vapor_d_aigua_Tere_SM

 

Els núvols tenen forma d’interrogant, aquesta tarda. M’incorporo sense sortir del llit, em col·loco els coixins rere l’esquena, em tapo amb les mantes fins a la punta del nas. Forma d’interrogant, i d’exclamació, i de punts suspensius… Em passo les mans pel front, perlat de suor, roent com les brases d’una foguera encesa. Passejo la mirada per les parets blanques que m’empresonen, torno a girar el cap per espiar per la finestra. La dona del temps assegura per la ràdio que fa una tarda radiant de finals de novembre, que els cels són blaus a tot Catalunya com si fóssim en ple juliol, que l’anticicló ens ha tornat a envair, que no hi ha ni rastres de tempestes.

— L’Elna mirava el cel. Tot eren preguntes.

Això diries. Això diries si entressis, ara, i em veiessis. Això diries si això fos un simple refredat, o una grip, si això fos la nostra habitació, si aquest fos el nostre llit…

Això diries, si la teva veu… Encara existís.

 
[Musa 186: Mirades plenes de preguntes per començar la setmana. Relat inspirat per la proposta de la Marina Benet Miró: «L’Elna mirava el cel. Tot eren preguntes». La imatge que acompanya el text es titula «roses in a window» i és de liz west compartida sota llicència de Creative Commons «CC2.0 Attribution». Moltes gràcies per la inspiració, musa!]

4 thoughts on “[Musa 186] Interrogants de vapor d’aigua

 1. Moltíssimes gràcies, Tere SM!

  M’agrada molt! Em fas sentir com si jo hi fos dins. L’he llegit vàries vegades. També en veu alta. M’agradaria retornar-te’l així, llegit per mi…

  És bonic que l’hagi llegit avui. He rebut notícies de l’Elna.

  Et va bé si el penjo al meu web?

  1. M’alegro que el text t’hagi agradat i m’alegro de la feliç coincidència! Moltes gràcies per inspirar-lo, Marina. Tens el meu permís per penjar el text al teu blog, sempre i quan hi facis constar el meu nom com a autora i incloguis l’enllaç a aquest blog, és a dir: https://lallibretavermella.cat/2015/11/30/interrogants-vapor-aigua. Seria un plaer i un honor rebre la teva lectura en veu alta. Moltes gràcies per fer de musa 😉

  1. Moltes gràcies pels ànims, marina! Si al final el penges al blog, me’n podries enviar l’enllaç? M’encantaria veure com t’ha quedat 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *