21 de gener… Avui fa un any: oferta aniversari 200 muses!

20160121-Llibre_ebook-200_muses-Teresa_Saborit-Oferta_aniversari

 

21 de gener del 2015… Avui fa un any.

Avui fa un any… Un any! Sembla impossible…

Avui fa un any, exacte, que vaig escriure el primer text de les 200 muses.

Avui fa un any que la meva vida va fer un gir de cent-vuitanta graus. Des de llavors camino de recules… O era abans que caminava d’esquenes?

Avui fa un any que vaig iniciar un projecte fantàstic que, dia a dia, vosaltres, que llegiu aquest blog, vosaltres, amb qui ens trobem a les xarxes socials, heu vist créixer lletra a lletra, síl·laba a síl·laba, paraula a paraula. Vosaltres heu estat testimonis d’excepció de la transformació que he viscut durant els últims 12 mesos… Amb qui millor que amb vosaltres podria celebrar un efemèride com aquesta?

FELIÇ ANIVERSARI!

Tot aniversari mereix un regal. Per celebrar-ho com es mereix, des d’avui i fins el pròxim 31 de gener del 2016 podeu comprar el llibre de les «200 muses» a un preu especial:  fins el dimarts 26 l’ebook estarà disponible a 0,99€, a partir de llavors el preu anirà pujant gradualment durant la resta de la setmana fins a recuperar el seu valor original.

Si us agrada com escric, aprofiteu l’oportunitat per comprar-ne un exemplar. Si ja el teniu, aprofiteu l’oportunitat per regalar-lo als vostres amics i coneguts. Si voleu que les idees de bombera continuïn, ajudeu-me a fer córrer la veu!

Aquí trobareu l’enllaç per comprar-lo => Amazon i Casa del Libro.

Gràcies, gràcies, gràcies! Si m’ajudeu, hi hauran lletres durant molts anys!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *