Les «200 muses»: última sorpresa d’aniversari

20160129-Llibre_200_muses-Teresa_Saborit-Ranking_Amazon-Bestseller-Literatura_ficcio-Contes

 

S’ha acabat. S’ha acabat la setmana d’aniversari de les 200 muses. S’han acabat set dies amb una progressió creixent en el rànquing de vendes que va fer que divendres em despertés amb la notícia que havíeu convertit l’ebook de les 200 muses en un bestseller: número 1 en el llistat de llibres més venuts de l’Amazon en la categoria de contes!

I no només això… A més a més, divendres a primera hora del matí l’ebook de les 200 muses era el número 8 en la categoria d’ebooks en català! «Ho haveu vist?!» Per davant de llibres com el d’Enric Calpena sobre Barcelona, el de la Pilar Rahola o fins i tot l’«Economia en Colors» d’en Xavier Sala-i-Martin!

 

20160129-Llibre_200_muses-Teresa_Saborit-Ranking_Amazon-Top_ten-ebook_catala-2

 

Gràcies, gràcies, gràcies! Mil gràcies a tots els qui l’heu comprat! Hi ha millor manera d’acabar una setmana d’aniversari? Després d’una setmana d’eufòria, toca tornar a la normalitat… O no. No diuen que tots els aniversaris tenen vuitada? I si quedés per descobrir una última sorpresa per celebrar l’aniversari de les 200 muses?

 

20160202-Llibre_200_muses-Teresa_Saborit-Llibreta_Vermella-Edicio_paper

 

El llibre de les 200 muses… Ara també en paper! Sí, sí, ho heu llegit bé: si sou uns enamorats de la tinta impresa, des d’avui el llibre de les 200 muses també està disponible en edició paper a través de Bubok (i si sou uns entusiastes de les noves tecnologies, podeu continuar comprant el llibre en format electrònic a Amazon, Casa del Libro i Bubok).

S’ha acabat. Ara sí. S’ha acabat el projecte de les «200 muses» que vaig iniciar el 21 de gener de l’any passat i que m’ha portat un munt de sorpreses meravelloses que no hauria pogut ni imaginar (sou fantàstics!). S’ha acabat la setmana d’aniversari.

S’ha acabat… És hora… De tornar a començar.

2 thoughts on “Les «200 muses»: última sorpresa d’aniversari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *