«Ho haveu vist?!» Les 200 muses: número 1 d’Amazon! (Avís de sorteig!)

20160415-Llibre_ebook-200_muses-Teresa_Saborit-Best_seller_Amazon-Sant_Jordi

 

«Ho haveu vist?!» Les «200 muses» porten tota la setmana en el top 10 dels llibres més venuts d’Amazon en la categoria de contes i avui han arribat al número 1! Fins i tot s’han colat en el top 20 d’ebooks més venuts en català!

Sou increïbles! Mil gràcies per comprar el llibre, mil gràcies per inspirar-lo, mil gràcies per fer-ho possible!

M’estic passant amb les exclamacions (ho sé, ho sé… hehe), però és que estic súper feliç amb aquest regal pre sant Jordi que m’heu fet! Estic tan feliç que he decidit deixar de torturar-vos amb signes d’exclamació i ser jo la qui us faci un regal: faré un sorteig.

Des d’avui i fins el 24 d’abril, tots aquells que comprin l’ebook de les «200 muses» a Amazon, o l’edició en paper a Bubok, i deixin una opinió sobre el llibre a la web a on hagin fet la compra, entraran en un sorteig per inspirar una musa especial post Sant Jordi que escriuré i publicaré el dimarts 26 d’abril. Una vegada hagueu enviat la vostra opinió a la web d’Amazon o de Bubok, deixeu-me un comentari aquí al blog amb una proposta de cinc paraules amb les quals voldríeu que escrivís un text en cas de resultar afortunats en el sorteig 😉

Mil gràcies, muses! Feliç cap de setmana pre Sant Jordi!

 

20160415-Llibre_ebook-Promocio_200_muses-Teresa_Saborit-Best_seller_Amazon-Sant_Jordi

 

PD. Si us agrada escriure, recordeu que demà dissabte 16 d’abril, a partir de les 8 del vespre, teniu una cita a VullEscriure amb la 4a edició de «La Nit de les Lletres» 😀

 

—————————————————————

 
RESULTAT DEL SORTEIG (25/04/2016) – He decidit escriure un text a totes les persones que heu publicat una opinió a la web d’Amazon. Moltes gràcies per les vostres paraules! Deixeu un comentari amb la vostra proposta com a resposta a aquest missatge 😉

3 thoughts on “«Ho haveu vist?!» Les 200 muses: número 1 d’Amazon! (Avís de sorteig!)

 1. Hola! Jo he escrit una opinió a l’Amazon!! Així que em dono el gust de tornar a proposar cinc paraules pel relat 201, si guanyo el sorteig:

  trànsfuga
  Einstein
  corda
  llargavistes
  twiter

  1. Moltes gràcies per la teva opinió a la web d’Amazon! T’avisaré quan hagi escrit el text inspirat amb la teva proposta 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *