Una entrevista… A El 9 Informatiu d’El9TV!

20160807-Entrevista-El_9_informatiu-El_9_TV-Esther_Rovira-Escriptora_Teresa_Saborit

 

Aquest divendres al vespre vaig participar a El 9 Informatiu d’El9TV.

L’Esther Rovira em va convidar a participar en el programa per fer-me una entrevista durant la qual vam parlar de tot el que he viscut des que, el gener del 2015, vaig decidir deixar-ho per dedicar-me a la literatura a temps complet.

Vam parlar del premi «7 lletres» i de la pròxima publicació del recull guanyador «Els llops ja no viuen als boscos»: un llibre de set relats, narrats en primera persona, que vol donar la veu als nens que callen malgrat ser víctimes d’abusos, d’assetjaments a l’escola, de maltractaments,… Als nens que es creuen culpables quan un llop els ataca, als que no diuen res perquè creuen que és «normal»; els llops dels contes infantils ja no viuen als boscos.

Vam conversar també del millor Sant Jordi de la meva vida, resumit en tres grans notícies: el premi al Millor blog de creació literaria Vila de Lloret 2016, l’honor de tenir un relat escrit a quatre mans amb en Quim Monzó gràcies a haver guanyat el concurs de Sant Jordi de La Vanguardia i el fet que la versió electrònica del llibre «200 muses» assolís el top 10 d’ebooks més venuts en català a Amazon la vigília de Sant Jordi.

I també vam parlar de VullEscriure! Del seu funcionament i de les sorpreses (no desvetllades) per celebrar el cinquè aniversari.

Podeu fer un cop d’ull al vídeo que trobareu a continuació per recuperar l’entrevista completa:

 

 

Moltes gràcies per la invitació, Esther: un plaer i un honor haver tingut l’oportunitat de conèixer-te. Molt bon estiu a tots!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *