Gran inauguració: benvinguts a la botiga de «La Llibreta Vermella»!

20160819-Inauguracio_botiga_La_Llibreta_Vermella-DaWanda-Teresa_Saborit

 

Després de tres setmanes de proves, per fi puc fer oficial el secret més ben guardat d’aquest estiu: benvinguts a la botiga online de «La Llibreta Vermella»!

La botiga de «La Llibreta Vermella» està allotjada a DaWanda, un portal de venda online amb seu a Alemanya en línia des del 2006. Actualment el portal compta amb 300.000 botigues i té prop de 7 milions d’usuaris registrats. La filosofia de DaWanda és la d’oferir una plataforma a on els creadors puguem presentar els nostres productes directament al públic final.

A la botiga de «La Llibreta Vermella» acabada d’inaugurar hi trobareu (de moment) dues propostes:

1) Llibre «200 muses» (5% descompte) – La possibilitat de comprar el llibre de les «200 muses» amb un 5% de descompte respecte el preu de venda en llibreries.

2) Llibre «200 muses» (exemplar signat per l’autora) – L’oportunitat de comprar un exemplar dedicat de les «200 muses»: digue’m a qui vols que vagi destinada la dedicatòria i serà un plaer enviar-te’l.

En els dos casos podreu pagar la compra amb targeta de crèdit i us enviaré els llibres per correu certificat, embalats amb la màxima cura perquè arribin a les vostres mans en perfecte estat. Si hi hagués qualsevol cosa, només m’ho heu de dir i hi buscarem una solució 😉

Feliç compra, feliç lectura i feliços últims dies d’agost: us espero a la botiga de «La Llibreta Vermella»!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *