El llibre de les «200 muses» arriba a les llibreries!

20160901-Llibreria_Barcelona-Llibre-dues-centes-200-muses-Teresa_Saborit

 

Extra! Extra! Extra! El llibre de les «200 muses» arriba a les llibreries! Hi podria haver millor manera de començar el setembre?

Si sou dels que preferiu veure un llibre abans de comprar-lo, si us agrada fullejar-lo, olorar-lo i tocar-lo abans de decidir endinsar-vos en la seva lectura, des d’avui teniu l’oportunitat de comprar el llibre de les «200 muses» a la llibreria LibrUp de Barcelona, ubicada al carrer Rosselló 361, al barri de Gràcia, entre el passeig de sant Joan (estació Verdaguer, metro L4 i L5) i la Sagrada Família (metro L2 i L5).

Gràcies per acceptar exposar el llibre en les vostres prestatgeries, Daniel.

Feliç inici de setembre a tots!

 

 

PD. Sou una llibreria i estaríeu interessats en incorporar les «200 muses» en el vostre catàleg? Poseu-vos en contacte! Serà un plaer parlar-ne. Us agradaria comprar un exemplar en paper de les «200 muses» però no podeu desplaçar-vos a Barcelona? Visiteu la botiga online de «La Llibreta Vermella» a Dawanda i rebreu el llibre a casa. Feliç lectura! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *