Ens veiem a La Setmana del Llibre en Català?

20160908-setmana_llibre_catala-catedral_barcelona-associacio_escriptors_llengua_catalana-teresa_saborit-200_muses

 

Per segon any consecutiu tinc l’honor d’anunciar-vos que participaré en els actes de la Setmana del Llibre en Català!

El diumenge 11, a les 11 del matí, llegiré un fragment de les «200 muses» davant de la Catedral de Barcelona, dins del cicle de lectures en veu alta organitzat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Si el dia de la Diada esteu per Barcelona, serà un plaer poder-vos saludar en persona. Us espero l’onze de setembre, a les 11 en punt, a l’escenari 2 😉

El llistat complet de tots els autors que llegirem durant el recital és:

11:00-11:30 – Agustí Clua, Teresa Saborit, Muriel Villanueva, Cinta Arasa, Josep Maria Jaumà, Maria Dolors Ventós, Pere Ortís Escuer, Pura Peris, Joan Tudela, Albert Carrasco Guasques i Joan Baptiste Mollà.

11:30-12:00 – Marc Capdevila, Xavier Marzal, Colom Lleal, Jordi Solé Camardons, Montserrat Aloy, Josep Civit, Roser Caño, Raquel Picolo, Rosa Maria Esteller, Conxita Tarruell, David Nel·lo i Maria Escalas Bernat.

12:00-12:30 – Maria Antònia Massanet, Jaume Benvente, Maria Teresa Saladrigas, Maria Català, Baltasar Casanova Giner, Ramon Surroca, Maria Josep Estanyol, Ester Xargay, Joan Maria Bigas, Glòria Gómez de la Tia, Isidre Grau i Antoni Rovira.

12:30-14:00 – Maria Núria Valls Molins, Carme Ramillo, Víctor Panicello, Gemma Lienas, Maria Rosa Aragay, Roser Burgués, Jaume Fàbrega, Josep Usó Mañanós, Pilar Garriga, Emília Illamola, Jordi Roig Pi, Victòria Cardona, Jaume Vidal Forteza, Josep Manel Vidal Juan, Tònia Passola, Francesc Xavier Simarro i Pere Martí i Bertran.

A més a més, a les 12:30 en Josep Pedrals realitzarà un recital de poesia infantil durant lliurament del XV Premi Aurora Díaz-Plaja, l’únic guardó destinat a premiar articles, estudis o investigacions sobre literatura infantil i juvenil catalana.

Ens veiem l‘onze de setembre, a les 11, davant de la Catedral de Barcelona!

Feliç Setmana del Llibre en Català 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *