«Els llops ja no viuen als boscos» arriba a les llibreries!

llibre-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-targeta

 

# Ja sento com arriba / s’apropa pel revolt / mireu-lo ple d’històries / va corrent tot el que pot. / Dins del llibre tots llegim-lo / hi ha mots per tota la gent! #

Us sona la cançó? La lletra original parla d’un tren, però l’he parafrasejat per adaptar-la a un llibre. Sabeu per què? Perquè el llibre d’«Els llops ja no viuen als boscos» acaba de sortir dels magatzems de l’editorial!

Des d’avui podreu trobar-lo a la vostra llibreria de confiança: gran o petita, de poble o de ciutat, de platja o de muntanya. Sigui a on sigui, sigui com sigui, entreu-hi i busqueu-lo entre les prestatgeries: el llibre guanyador de l’XI Premi 7lletres 2016 us estarà esperant (i quan el trobeu envieu-me’n una fotografia, per twitter, Facebook o Instagram: m’encantarà veure fins a on arriba el seu viatge!).

Voleu saber perquè el llibre es titula «Els llops ja no viuen als boscos»? Voleu saber perquè a la portada hi apareix una il·lustració amb el perfil dels edificis d’una gran ciutat i la silueta d’un llop udolant, amb l’ombra de la lluna plena com a teló de fons?

Apunteu-vos-ho a l’agenda: el dijous 24 de novembre a les 6 de la tarda teniu una cita! Presentació oficial del booktrailer a Facebook: connecteu-vos i descobriu tots els secrets del llibre (sí, sí, ho heu llegit bé: a Facebook, perquè hi pugueu assistir des de qualsevol lloc del món 😉 ).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *