Recordatori! 24 de novembre a Facebook – Presentació oficial booktrailer «Els llops ja no viuen als boscos»

«Els llops ja no viuen als boscos»: aquest és el títol del recull de relats guanyador de l’XI edició del Premi 7lletres 2016 i és per aquest títol que la il·lustració de la portada mostra un llop enfilat al terrat dels edificis d’una ciutat, perquè els llops dels contes infantils continuen sent un perill… Malgrat que ja no visquin als boscos.

Voleu saber perquè el llibre es titula d’aquesta manera?

Estigueu atents!

Dijous 24 de novembre a les 6 de la tarda a Facebook presentació oficial del booktrailer «Els llops ja no viuen als boscos»: https://www.facebook.com/events/315864552133933 (sí, sí, ho heu llegit bé: a Facebook, perquè hi pugueu assistir des de qualsevol lloc del món 😉 ).

Més informació sobre el llibre: www.elsllopsjanoviuenalsboscos.cat

booktrailer-01-llibre-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *