Booktour – Parada 1: M. Pilar Navarro al blog «Univers madur»

booktour_01-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-m_pilar_navarro

 

Primera parada del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! La M.Pilar Navarro ha publicat una ressenya sobre «Gola», el primer relat del llibre:

«L’acció del conte transcorre en un curt lapse de temps, tot just unes hores si arriba; el temps de fer el que cal fer, com moltes altres nits, sense fer-se gaires preguntes ni plantejaments, amb una paorosa acceptació d’una responsabilitat que no li correspon, amb una infantil esperança de que tot acabi bé, amb el subtil alleujament de descobrir que –per sort– avui el monstre no hi és (…). El llenguatge és planer, com correspon al parlar d’un nen, però transmet perfectament un seguit de sentiments i sensacions que no busquen la compassió ni la llàgrima, ni tan sols la indignació, sinó únicament anar explicant el que passa. Potser això fa la història més colpidora encara (…). Ara que m’he llegit un dels contes hauré d’anar corrent a la llibreria per aconseguir el llibre sencer i descobrir els altres “llops”. Segur que si la resta de relats m’agraden tant com aquest, pagarà la pena.»

Moltes gràcies per les teves paraules, M.Pilar! Visiteu el blog «Univers madur» per llegir la ressenya completa: http://universmadur.blogspot.com.es/2016/11/els-llops-ja-no-viuen-als-boscos.html 😉

Següent parada, demà dimecres, al blog de l’Àlex Heroll. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *