Els pastors han abandonat el ramat (els xais s’han quedat sols davant dels llops)

«“Els pastors han abandonat el ramat; els xais s’han quedat sols davant els llops. Per a què continuar insistint a voler escriure en un ecosistema sense futur?”

Això es pregunta la Tina, una de les protagonistes de “Casus Belli”, la novel·la que ha escrit l’osonenca Teresa Saborit sobre el sector editorial català (vist des de dins). Una obra guardonada amb el XLII Premi Armand Quintana de Calldetenes.

Avui, a l’episodi 149 del “Llegim Okè” hem entrevistat l’autora per parlar sobre el seu nou lliure i sobre els seus projectes.

Sinopsi de l’argument: La Tina és una escriptora víctima d’un plagi, a qui una autora supervendes acaba de robar la novel·la que havia estat escrivint durant els últims set anys. La Cris és una petita editora, farta de ser trepitjada pels gegants del sector. La primera viu reclosa a casa, dormint de dies i escrivint de nits. La segona pateix episodis d’amnèsia. A les dues els han declarat la guerra i les dues s’alçaran decidides a recuperar allò que els pertany. Qui guanyarà la batalla?

Ja ens escolteu? Us oferim la sinopsi del llibre i l’entrevista a l’autora en el nostre podcast allotjat a les principals plataformes. En el text del podcast també trobareu la fitxa tècnica del llibre.»

Moltes gràcies, Pilar Gili, per convidar-me al «Llegim, Okè?» de Ràdio Castellterçol d’ahir al vespre! Podeu recuperar el podcast fent clic al play (o a la seva web). Una conversa molt interessant parlant de «Casus Belli», VullEscriure i el sector editorial!

One thought on “Els pastors han abandonat el ramat (els xais s’han quedat sols davant dels llops)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *