Booktour – Parada 4: Rodolfo del Hoyo al blog «El bosc dels somnis perduts»

booktour_04-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-rodolfo_del_hoyo

 

Parada 4 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! En Rodolfo Del Hoyo ha publicat al seu blog la ressenya sobre «Enveja», el quart relat del llibre:

«El llop, el mal, no és només l’enveja (…). L’autora ens posa de manifest unes relacions socials tòxiques. La jove protagonista pateix bulling a l’institut i alhora està fermament convençuda que si canvia d’imatge i deixa d’interessar-se per la pintura els companys de l’institut, el grup de noies més popular i el noi que li agrada l’acceptaran. Però l’ignoren. És invisible. I això l’enfonsa (…). El relat està escrit en present i en primera persona, de manera que aconsegueix un ritme intens. El lector acompanya la noia en cada pas, es desespera amb ella, s’angoixa amb ella, sent vergonya amb ella tot i que no estigui d’acord amb el seu comportament. La lectura no ens deixa indiferents (…). L’autora s’endinsa en l’actualitat més degradant de la naturalesa humana per oferir-nos un panorama dramàtic al si d’una societat individualista, consumista i fortament competitiva davant del qual hem d’actuar amb fermesa, amb conviccions i amb valors per no deixar-nos destruir.»

Moltes gràcies per les teves paraules, Rodolfo! Visiteu el seu blog per llegir la ressenya completa: http://rodolfodelhoyo.blogspot.com.es/2016/12/els-llops-ja-no-viuen-als-boscos-de.html?m=1 😉

Següent parada, dimarts de la setmana que ve, al blog de la Cristina Company. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *