Booktour – Parada 11: Salvador Riera al blog «Salvagora»

booktour_11-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-salvador_riera

 

Parada 11 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! En Salvador Riera ha publicat al seu blog la ressenya sobre «Enveja», el quart relat del llibre:

«La Teresa Saborit és una escriptora jove, de prosa brillant i de poesia exquisida, de la qual en sentirem parlar força en els propers anys perquè la seva obra ho mereix. De moment, aquest any ja ha guanyat el prestigiós premi 7 lletres convocat pel Centre Municipal de Cultura i el Consell Comarcal de la Segarra (…). Al llarg de tot el relat sempre ens acompanya la dualitat clàssica entre el bé i el mal i no podem defugir d’endinsar-nos en el seguit de dualitats que contínuament se’ns presenten: amor / dolor; correcció / incorrecció; rebel·lia / obediència;… La Teresa ens condueix magistralment a través d’elles i no podem més que envejar-li aquesta capacitat innata de moure’s en la dualitat com peix dins de l’aigua (…). La narració s’accelera mentre el relat ens fa entrar en un vòrtex dramàtic que ens empeny a seguir llegint per conèixer el final de la història. No desvetllarem el final del relat però sí que us aconsellarem que compreu el llibre i en llegiu els set relats. No us defraudaran. Apreciareu el talent creatiu i literari de la Teresa Saborit i esperareu amb candeletes noves publicacions d’ella (…).»

Moltes gràcies per les teves paraules, Salvador! Visiteu el seu blog per llegir la ressenya completa: http://salvagora.cat/els-llops-ja-no-viuen-als-boscos-teresa-saborit 😉

Següent parada, demà dimecres al perfil de facebook de la Marga Martínez. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.