Booktour – Parada 11: Salvador Riera al blog «Salvagora»

booktour_11-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-salvador_riera

 

Parada 11 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! En Salvador Riera ha publicat al seu blog la ressenya sobre «Enveja», el quart relat del llibre:

«La Teresa Saborit és una escriptora jove, de prosa brillant i de poesia exquisida, de la qual en sentirem parlar força en els propers anys perquè la seva obra ho mereix. De moment, aquest any ja ha guanyat el prestigiós premi 7 lletres convocat pel Centre Municipal de Cultura i el Consell Comarcal de la Segarra (…). Al llarg de tot el relat sempre ens acompanya la dualitat clàssica entre el bé i el mal i no podem defugir d’endinsar-nos en el seguit de dualitats que contínuament se’ns presenten: amor / dolor; correcció / incorrecció; rebel·lia / obediència;… La Teresa ens condueix magistralment a través d’elles i no podem més que envejar-li aquesta capacitat innata de moure’s en la dualitat com peix dins de l’aigua (…). La narració s’accelera mentre el relat ens fa entrar en un vòrtex dramàtic que ens empeny a seguir llegint per conèixer el final de la història. No desvetllarem el final del relat però sí que us aconsellarem que compreu el llibre i en llegiu els set relats. No us defraudaran. Apreciareu el talent creatiu i literari de la Teresa Saborit i esperareu amb candeletes noves publicacions d’ella (…).»

Moltes gràcies per les teves paraules, Salvador! Visiteu el seu blog per llegir la ressenya completa: http://salvagora.cat/els-llops-ja-no-viuen-als-boscos-teresa-saborit 😉

Següent parada, demà dimecres al perfil de facebook de la Marga Martínez. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *