Booktour – Parada 12: Marga Martínez

booktour_12-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-marga_martinez

 

Parada 12 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! La Marga Martínez ha publicat al seu perfil de facebook la ressenya sobre «Avarícia», el cinquè relat del llibre:

«La protagonista del relat és la Clara, una nena de nou anys, que ens dóna la seva visió de l’estil de vida que porta. Una vida massa estructurada i manipulada pels adults que l’envolten (…) i en els quals confia. Un estil de vida allunyant d’aquell que qualsevol criatura necessita i desitja i que, ella mateixa, en determinats moments, enyora. Tot gira al voltant de la utilització de la seva imatge i de les repercussions econòmiques que comporta, sense tenir en compte les necessitats de la Clara, que perd pel camí part de la seva infantesa. La Teresa, amb delicadesa però sense estalviar-nos res, ens mostra els sentiments i les contradiccions de la protagonista. No us explico més. Crec que val la pena llegir-ho!»

Moltes gràcies per les teves paraules, Marga! Visiteu el seu perfil de facebook per llegir la ressenya completa: https://www.facebook.com/marga.martinezbergantinos/posts/10207886161934975 😉

Següent parada, demà dijous al blog de la Teresa Creus. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *