«Els llops…» entre els llibres de Sant Jordi de Pagès Editors!

20170401-Pages_Editors-Roda_de_premsa-Presentacio_llibres_Sant_Jordi_Lleida-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Premi_7_lletres-Teresa_Saborit

 

Ahir a la tarda Pagès Editors va organitzar una roda de premsa a Lleida per presentar els llibres de l’editorial per aquest Sant Jordi. Vint autors vam assistir a l’acte, en representació de la seixantena de títols que l’editorial impulsarà aquest abril, i diversos mitjans s’han fet ressò de la trobada. Gràcies per incloure «Els llops ja no viuen als boscos» en els vostres reportatges!

« […] También ha acudido Teresa Saborit, que con su libro “Els llops ja no viuen las boscos” intenta alertar de que “los niños no viven en un cuento de hadas y que los lobos viven entre nosotros”, además de poner luz a la dificultad de los menores para verbalizar problemas como el maltrato.» (La Vanguarda – Agència EFE, 31/03/2017)

« […] Entre els autors del catàleg de Pagès n’hi ha de totalment consolidats com Josep Borrell, amb el recull de poesia “Aigua, ànima”, o Francesc Pané. També hi ha, però, noves promeses com Ramon Usall, Marc Pons o Teresa Saborit.» (Ràdio UA1 Lleida, 31/03/2017)

« […] Pagès Editors també vol donar a conèixer les noves promeses, com Ramon Usall (Seixanta-vuit), Marc Pons (La caixa negra), Cristina Casas (Els cercles concèntrics), Teresa Saborit (Els llops ja no viuen als boscos) i Montserrat Espallargas (Vides de filferro).» (Teleponent, 31/03/2017)

A continuació trobareu el llistat complet de mitjans que s’han fet ressò de la notícia:

 

[Nota: Les fotos que apareixen en l’encapçalament d’aquest post han estat realitzades per Teleponent, Manel i Sílvia Romero.]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *