Mega crònica Sant Jordi 2017 – Part 5: VullEscriure (21-22/04/2017)

20170501-Cronica_Sant_Jordi_2017-05-VullEscriure_Presentacio_llibre_Casa_Elizalde-Nit_Lletres

Els actes de Sant Jordi de VullEscriure van començar el divendres 21 a la tarda, a la Casa Elizalde de Barcelona, amb la presentació del llibre «Carner davant 12 miralls»: el recull de relats escrit pels alumnes del taller presencial de VullEscriure «Escriu el teu llibre de Sant Jordi» que he coordinat aquest hivern. Marta, Robert, Cèlia, Rosa, Pere, Ainoa, Montse, Núria, Joan, Fernando, José Luis i Miracle: un plaer haver-vos conegut i haver pogut treballar plegats en aquest llibre!

El dissabte 22, els actes de tot el dia van girar al voltant de la 5a edició de «La Nit de les Lletres», aquest any amb la col·laboració de «Me Suenan Tus Letras». Aquest va ser el vídeo-anunci que vam publicar al YouTube:
 
 

 
 
Durant tot el dia, vint-i-nou escriptors van escriure un global de 217 textos en resposta a les 12 minicrides que vam publicar al twitter des de les 8 del matí i fins a la mitjanit:
 
 

 
 
A les 8 del vespre ens vam trobar al Jamming Lounge de Gràcia per una sessió d’escriptura ràpida en temps real, en viu i en directe. No us perdeu la crònica de la Mixa, ni les piulades de la XusMas i la Cristina Company. Moltes gràcies Associació d’Escriptors en Llengua Catalana per fer-vos ressò de l’esdeveniment!
 
 

 
 
Va ser la fi de festa perfecta després de la publicació del llibre de Sant Jordi escrit pels escriptors de la 5a temporada de VullEscriure. En l’storify següent trobareu la lectura en veu alta d’alguns dels relats a mode d’audiobook: espero que gaudiu de les vídeo-lectures, escriptors!
 
 

 
 
Moltes gràcies a tots per participar a VullEscriure: un plaer llegir-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *