Mega crònica Sant Jordi 2017 – Part 4: ClijCAT – Els escriptors visiten els hospitals (21/04/2017)

20170501-Cronica_Sant_Jordi_2017-04-ClijCAT-Escriptors_visiten_hospitals-Parc_Tauli_Sabadell-Literatura_Infantil_Juvenil-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos

 

El divendres 21 vaig començar el dia a Sabadell. Des de fa 9 anys el ClijCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil) organitza, dies abans de Sant Jordi, la visita de diversos escriptors de literatura infantil i juvenil a hospitals perquè els infants i joves que estan ingressats puguin celebrar la diada, conversar amb els autors i rebre un llibre de regal.

Un honor haver pogut col·laborar amb aquesta iniciativa per primera vegada aquest any visitant l’aula de l’Escola Taulí de l’Hospital Parc Tauli de Sabadell. Felicitats Maite i Aurora per la fantàstica feina que feu: espero que els vostres alumnes puguin tornar a casa ben aviat. Moltes gràcies pel punt de llibre i per la fantàstica rosa de paper que em vau regalar! Gràcies Marga Mateu per organitzar la iniciativa i per convidar-me a col·laborar-hi 😉

Aquí trobareu la nota de premsa amb el resum de la iniciativa: http://www.clijcat.cat/consell/descarregues/noticies/nota-de-premsa-i-cartell.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *