Les formigues fan camí!

 

De mica en mica «La revolució de les formigues» va fent camí.

Dimarts al vespre el periodista Jordi Vilarrodà em va convidar al programa de literatura «Quatre paraules» d’El9TV. Va ser una entrevista molt agradable durant la qual vam parlar una mica de tot: de com va sorgir la novel·la, de com ha estat el procés de creació, de la presentació del llibre la setmana passada a Gurb,… I de moltes coses més! Moltes gràcies per convidar-me, Jordi 😉 Si no vàreu poder seguir l’entrevista en directe, la podeu recuperar a través del següent vídeo:

 

 

També dimarts, va aparèixer publicada a la Revista MésOsona una ressenya sobre la novel·la escrita pel seu director, Xevi Sardà.

Aquí un petit extracte: «Història i novel·la, sí… i novel·la molt negra. Des dels primers capítols, queda clar que tenim a les mans una novel·la negra amb tots els ingredients (…). No és una novel·la negra que passa a Nova York o a London. Els escenaris són la nostra terra, els nostres carrers i la gent se’ns fa absolutament propera… per això empatitzem amb la violència que trobem a l’obra. I no parlo pas dels fets de l’1 d’octubre, que també apareixen naturalment, sinó dels de la part novel·lada que encara és més ‘negra’ (…). Aquesta obra és la demostració fefaent que es pot fer bona novel·la negra alhora que es reivindica la història recent del nostre país.»

Moltes gràcies Xevi Sardà per la meravellosa ressenya: extensa, completa i més que argumentada. Gràcies per compartir la lectura de la novel·la i per les teves paraules.

20181021-La_revolucio_de_les_formigues-Mes_Osona-Ressenya-Xevi_Sarda

Continuant amb les entrevistes, dimecres va aparèixer publicada al diari digital Osona.com – Nació Digital l’entrevista que em va fer en Carles Fiter, amb un títol més que eloqüent: «La novel·la negra basada en l’1-O que es va engendrar a Twitter». Si voleu saber-ho «gairebé» tot sobre aquest petit gran projecte, no deixeu de llegir-la. Moltes gràcies Carles per fer-vos ressò de com va ser la creació d’aquesta novel·la negra ambientada en tot el que vam viure a finals del 2017!

20181021-La_revolucio_de_les_formigues-Novel-la_negra-Entrevista-Osona_com-Nacio_Digital

I per últim, no puc deixar de compartir una mini ressenya que m’ha enviat l’Anna, una de les primeres lectores del llibre: «Amor, fills, política, mort, conflicte, realitat, ficció… tot ben tramat. Et fa seguir llegint fins al final! M’ha agradat molt!». M’alegro que hagis gaudit de la lectura! Moltes gràcies per les teves paraules 😉

I fins aquí la crònica d’aquesta setmana de «La revolució de les formigues». Qui sap? Si les formigues continuen fent camí… Potser, la setmana que ve, més 😉

Ens llegim!

PD. Ja tinc els 7 còmplices que necessitava per tirar endavant la «missió secreta» que us vaig anunciar la setmana passada en aquest mateix blog! Gràcies a vosaltres, la petita «idea de bombera» que us vaig presentar es convertirà en una realitat durant el mes de novembre. Mil gràcies per fer-ho possible 😉

PDD. Més informació sobre el llibre: www.teresasaborit.cat/larevoluciodelesformigues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *