Ressenya Paraula de Mixa: « “La revolució de les formigues” demostra que Barcelona està a l’alçada de qualsevol escenari hollywoodienc»

 

20190110-La_revolucio_de_les_formigues-Ressenya-Paraula_Mixa-Thriller_espionatge-Barcelona-Hollywood

 

«Esteu cansats de veure assajos i biografies sobre el Procés català? Ha arribat una proposta agosarada i diferent de la resta, “La revolució de les formigues”, auto-publicada gràcies a una exitosa campanya de micromecenatge (…).

[Una novel·la negra.] I ben negra! Jo fins i tot la descriuria com un thriller d’espionatge, conspiracions, algunes persecucions i pinzellades d’acció. La majoria d’escenes que succeeixen a ubicacions emblemàtiques i quotidianes de Barcelona, demostren que la nostra ciutat pot ser una bona localització per a una història d’aquestes característiques (a l’alçada de qualsevol altre escenari hollywoodienc).

De fet, el llibre és d’allò més cinematogràfic: els capítols concisos, la trama in crescendo, les escenes més pel·liculeres… mentre llegia podia imaginar-me perfectament una adaptació a la gran pantalla. De de fet no caldria fer gaires canvis per crear el guió, doncs hi ha molt de diàleg i les escenes són d’allò més visuals (…).»

Gràcies, Mixa, per aquesta fantàstica ressenya de «La revolució de les formigues»! Podeu llegir la ressenya completa al blog Paraula de Mixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *