Entrevista a Ràdio Vic – Aram TV

 

 

Extra! Extra! Extra! Us porto un vídeo amb l’entrevista d’aquest matí a Ràdio Vic – Aram TV! Si sou d’Osona, a les 13:30 m’haureu pogut sentir en directe al programa «En Companyia» de Ràdio Vic (90.3FM), conduït per en Sebastià Raurell.

Amb en Sebastià hem parlat de La revolució de les formigues, d’Els llops ja no viuen als boscos, de les 200 muses, de VullEscriure, de gamificació,… Hem reflexionat sobre d’on sorgeixen les idees per escriure, fent un recorregut pels impulsos creatius que van fer néixer cadascun dels llibres que he escrit fins ara, i hem parlat dels últims projectes que tinc entre mans, com el breakout educatiu sobre Joan Brossa que he dissenyat per a la Fundació Brossa per commemorar el centenari del naixement del genial poeta (Sereu capaços de descobrir el secret de Joan Brossa abans que se us acabi el temps? Alguna escola a la sala que vulgui que aquesta experiència única visiti les seves aules? 😉 ).

Si no heu pogut sentir el programa en directe, ara teniu l’oportunitat de recuperar-lo a través de la web d’Aram TV. Moltes gràcies per convidar-me, Sebastià! 😉

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *